Garageverkoop

Zondag 26 mei 2019

De achtste garageverkoop in de Rosekapellewijk te Borsbeek
zondag 26 mei tussen 10:00 en 16:00 uur

In 10 straten van de Borsbeekse Rosekapellewijk, met meer dan 160 ingeschreven deelnemers tijdens vorige editie!
Dat belooft ...

Rommel voor de ene zijn schatten voor de ander. En dit allemaal aan de juiste prijs.

We wensen in elk geval veel succes aan zowel de kopers als de verkopers.

Zelf meedoen? >>> INSCHRIJVEN<<<

Enkel voor bewoners van de deelnemende straten!
Wil je graag van enkele oude spullen of miskoopjes af? Dan is dit het moment om alles bij elkaar te zoeken. Doe mee aan de georganiseerde garageverkoop in de Rosekapellewijk,  Sprinkhaanveldestraat en de nieuwe Malpertuswijk.

Inschrijven is voor de verkopers/wijkbewoners noodzakelijk. De inschrijving geeft je een vergunning om te verkopen aan de openbare weg. Wij zorgen ook voor de reclame via affiches, folders, internet,...

Belangrijke richtlijn:

  • Enkel tweedehandsspullen van private herkomst mogen te koop worden aangeboden. Dus geen zaken die zelf worden aangekocht om door te verkopen.
  • De verkoop mag enkel plaatsvinden op privé-terrein. De verkoop mag geen hinder vormen voor het normale verkeer op de openbare weg.
  • Verkopen is enkel toegelaten voor bewoners van de panden in de deelnemende straten.

De garageverkoop bezoeken

Wil je liever zelf lekker gaan snuffelen in tweedehands speelgoed, kledij, snuisterijen, voorwerpen, hebbedingetjes, enz? Misschien zit er in jou een goede onderhandelaar. Wie weet kan je voor de sport nog wel iets overeenkomen met de verkopers.
Elke deelnemer hangt een fluovestje buiten als herkenning. De pijltjes in de wijk zorgen ervoor dat je alle deelnemers zeker één keer zal bezoeken.