Rosekapelle Wijkfeesten

Zondag 8 september 2019

We bereiden ons alweer voor op de Rosekapellewijkfeesten.

Op 8 September? zal je zeggen... dat is toch een zondag

Inderdaad de feesten gaan dit jaar door op een zondag en ze zitten in een heel nieuw jasje.


De feesten in een overzicht:

    • Feest in de straat tussen 12u-17u.
    • Familiebarbecue tussen 12u - 13.30u
    • Spelen in een vrijgemaakte speelstraat
    • Samen genieten van de zomerbar tot 17u.

Een nieuw jasje - dezelfde sfeer

Dit jaar spelen de feesten zich hoofdzakelijk af rond de barbecue waar je je met je gezin op voorhand kon voor inschrijven (inschrijvingen zijn nu afgesloten). Op zondagmiddag verwachten we de meeste buren thuis en dat maakt het net zo gezellig om eens één keer op het jaar samen te lunchen.

Er is voor randanimatie gezorgd en vooral zijn de rest van de Reinaert en een stuk van de Grimbert verkeersvrij. Dat betekent dat de kinderen hun fiets, loopfiets, hoverboard, step, skateboard of rollerblades of zelfs de go-kart kunnen meebrengen om vrij van de ruimte gebruik te kunnen maken. Er is geen paardjesmolen ;-( maar wel enkele springkastelen.

Na het eten genieten we tot 17 uur van een babbel en een drankje met de buren, en natuurlijk van de pannenkoeken die al even bekend zijn als de wijkfeesten zelf.

Inschrijven voor de BBQ is natuurlijk belangrijk - maar de inschrijvingen zijn afgesloten.
We houden van de democratische formule waarbij de kinderen -12j genieten van een all-in pakket. Volwassenen gaan voor het (verplichte) starterspakket en stellen voor de rest zelf hun bord samen.

Dus vlak na de zomer, en na de eerste week school verwachten we iedereen op de feesten!!

 

Steun overigens de wijkfeesten door onze steunkaarten aan de deur te kopen. Er zijn ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen.